Lær Real mc bukser terminologier

August 11, 2016

Dagens raske verden får også raske syklister rundt. De lever på sykling og kunne ikke leve uten det. Men, hva de skal gjøre når de vil ha en trygg reise for? Vel svaret er ganske enkelt, bør de velge biker bukse. Ja, mc bukser, som er laget bare og bare for disse MC å leve sine liv fullt uten frykt for å få skader eller riper på grunn av sykling. Problemet som har blitt møtt av disse syklister når de ser etter de beste og mest passende biker bukser for dem er at de ikke vet hva du skal spørre om? Det betyr at de trenger å vite terminologier.

Terminologier som syklister bør vite

På det punktet når vi leter etter biker bukser, vil du utvilsomt se visse terminologier dukker opp mer enn én gang i løpet av din rekkevidde. Nedenfor er gitt noen av de mest brukte terminologier i verden av buksene, bruke dem til å få de mest egnede bukser i stedet for å kaste bort tid på å beskrive dem med sine funksjoner til alle.

Reaktiv Armour

Frem til nå den mest effektive beskyttende lag som er delikat og smidig, men viser seg å være til en stor grad ubøyelig på virkning gjennom endringer i den under atomært nivå, for eksempel, d3o beskyttelse av armoring

Denim

Ja, dette er den samme denim som du vanligvis bruker, med tykk og twill stoff. Men dette betyr tykkelsen ikke stoppe skadene og får lett riper. Imidlertid er det fortsatt bedre enn shorts.

Aramid

Dette er faktisk den varmebestandige en, ja det ville hjelpe deg fra å bli sikret mot eventuelle brennende skader.

Cordura

Dette er unikt for ingen tvil, med unik DuPont bildenavn . Bakgrunnen for navnet er på grunn av den intense stoffer, som er generelt nylon mix og ballistisk nylon.

Kevlar

Vel, det vekter lettere enn bukse, men det er også utrolig med en høy grad av elastisitet. Ikke bare dette, men en velkjent kroppen beskyttende lag er også til stede, noe som har gjort bruk vanlig i sykkel ruste på grunn av sine skrapt spot- og varme trygge egenskaper.

Ballistic Nylon

De gjør det tykt gjennom konstruksjonsvire. Bruken av defensiv materiale er det viktig del av dette nit. Det er best kjent for sin kvalitet og skrapte området motstand. Ofte den ballistiske nylon har vært brukt for å gjøre dette stoff.

Hard Armor

Dette stoffet er faktisk lite fleksibel plast forsterkning benyttes som en del av høy-effekt regioner. Typisk lagdelte med mildere materialer så som skum for å absorbere støt eller sjokk forårsaket av eller i løpet av ulykker.

Gore Tex

Gore skatt er i hovedsak består av strukket og oppvarmet materiell, som har kvaliteten av å være pustende og vanntett. I alle fall, har Gore navngi tradisjonen aldri antydet spesielle materialer eller innovasjon, men heller til et bestemt nivå av utførelse. Gore-Tex er den beste av alle vanntette ytre dekke, benyttes som en del av et bredt spekter av alle klima syklisten bukser.

CE vurdering

Denne bukse er lik sitt navn, og innser viktigheten av selvbekreftelse plan. Videre produsentene av tannhjul seg selv gi en bekreftelse. Det er videre tatt som en representasjon som connotes tilpasning til europeiske retningslinjer. Biker defensive laget blir sett på som CE rating, når det passer inn med standardene i EU for beskyttelse av effektiv forsikring.

Article Categories:
Fashion Style

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *