Hvordan Wear Helmet

August 26, 2016

Biker utstyr uten hjelm er ufullstendig. Motorsykkel Hjelm er viktig komponent som kreves for å bli slitt av sykkelen rytteren å sikre beskyttelse av hodet mot eventuelle skader. Begrensninger er pålagt å konstatere at motorsyklister er klar over fordelene ved å bruke hjelm, og dermed gi ekstrem omsorg til sårbare head.Variety av merker har skapt allsidige hjelmer som innehar forskjellige funksjoner for enkel rytter og de har blitt umåtelig populær.

Hver nybegynner trenger å forstå det grunnleggende å velge den perfekte hjelm som passer nettopp uten ubehag. Selv den vanlige motorsyklister er funnet å være sliter med å forstå hvordan hjelmen er slitt for å dekke hodet nøyaktig. Begynn med å analysere kvaliteten på mc hjelmen, og finner ut at hvis det er av den riktige størrelse. I tilfelle feil størrelse er kjøpt, vil rytteren blir irritert på grunn av tetthet eller slurvete hjelm. Formålet med vern vil bli stilnet av konstant irritasjon, som er trygg på å skifte fokus fra å konsentrere seg på sporet. Riktig mål på omkretsen av hodet bør tas for å avgjøre om små, middels, stor eller ekstra stor generisk størrelse er den beste passform . Mange produsenter tilbyr håndbøkene for brukerne å finne de riktige metoden av seg hjelmen, som inkluderer retninger som:

·         De tommelen skal plasseres i stroppene, som vender mot hjelmen nedover mot ansiktet

·         sider av hjelmen er spredt før rytteren bærer hjelm ved hjelp av hakeremmen

·         Plasser kinnputene nøyaktig på kinnene, slik at ingen plass i mellom brow pads og templer

·         Rull haken stropper å finne hvis huden flytter sammen med hjelm for å sikre at det er riktig størrelse

Det bør imidlertid være sterkt fokusert at hjelmen er behagelig og jevnt dekker hodet. Festet det sikkert med hjelp av stropper for å holde den fast på sin plass mens rytteren stasjoner.

Motorsykkel Hjelm – Anbefalt Care

For langvarig levetid for dyrt hjelm, er det obligatorisk å ta skikkelig vare. Mishandling eller uriktig bruk ville kaste bort penger og heve risikoen for ulykker. Sterke rengjøringsmidler må unngås for å rengjøre hjelmen, som de har negativ innvirkning mot verneverdi, dekomponere helmet.The beste måten å holde hjelmen sikker når du ikke bruker det er å holde den i hjelmen posen gitt av produsenten for å beskytte den fra å bli eksponert for kjemikalier eller andre å skade elementer. Ripete eller skadet hjelm bør umiddelbart skiftes for å unngå eventuelle virkninger blir unabsorbed, som er potensielt skadelig. Vask den med såpe og vann med en myk klut for å holde det rent og sparkling.However, hvis sterke vaskeelementene brukes, hjelmen kan utartet fort miste den beskyttende skjold som det er laget for å ha er å ivareta rider.The hjelmer er:

·         Består av varierende materialer og bør velges hensiktsmessig

·         Utsatt for deformasjoner ved uforsiktig og dårlig håndtering

·         Delikat og ekstrem varme kan smelte den indre sikkerheten fôr

·         bør være riktig hengt i miljøvennlige forhold

·         Essential og bør brukes ved hver motorsyklist for å ivareta sikkerheten

Article Tags:
· ·
Article Categories:
Fashion Style

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *